Gerben heeft na zijn studie orthopedagogiek en de opleiding tot GZ-psycholoog bij verschillende GGZ-instellingen gewerkt als hoofdbehandelaar. Sinds 2013 is hij praktijkhoudend in het mooie Twentse Losser.

Over mij

Iedereen en elke situatie is uniek en mag daarom rekenen op een eigen specifieke benadering. Gerben is daarnaast altijd op zoek naar de kracht van mensen, naar dat wat werkt en hoe hij zichzelf als psycholoog kan blijven ontwikkelen. Hij volgt daarom jaarlijks verschillende cursussen en opleidingen. Naast zijn nieuwsgierigheid heeft hij ook humor, want er mag ook gelachen worden.

Zijn praktijk

In 2013 is Gerben zijn praktijk voor psychologische zorg (Generalistische Basis GGZ) vanuit huis begonnen. Om nog dichterbij en beter bereikbaar te zijn, is hij per 1 maart 2016 verhuist naar het ‘Froenshuis’, Raadhuisplein 6, 7581 AG Losser. Hij werkt samen met huisartsen in- en buiten de gemeente. Daarnaast is hij aangesloten bij het samenwerkingsverband ‘Netwerk vrijgevestigde GGZ Twente’.

Kwaliteit

De praktijk heeft het keurmerk van de Stichting Kwaliteit in de Basis GGZ. Het keurmerk is een kenmerk voor de kwaliteit van de zorg. Met het keurmerk laat de praktijk zien dat ze zich extra inspant om u de juiste zorg op het juiste moment te bieden. Meer informatie vindt u in de flyer-informatie voor clienten die via deze link is te downloaden.

Met ingang 2017 zijn alle vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten verplicht een kwaliteitsstatuut te hebben. In het Kwaliteitsstatuut GGZ staat aangegeven wat zorgaanbieders in de GGZ geregeld moeten hebben op het gebied van kwaliteit en verantwoording. Ons goedgekeurde statuut is ter inzage op de praktijk aanwezig.

Registraties

Gerben Keujer staat geregistreerd als: GZ-psycholoog / orthopedagoog, registerpsycholoog, registerpsycholoog Kinderen en Jeugd NIP. Hij is BIG geregistreerd (nummer 99912524925) en aangesloten bij het NIP, de NVGzP en de NVGTwente. Hieronder meer informatie en andere handige links.
  • Zorg verandert
  • keurmerk basis ggz
  • Big geregistreerd
  • Registerpsyholoog NIP
  • NVGTwente
  • CJG